Giv lyd Danmark

Digital lyd, kom frit frem

Lyd er en dansk spidskompetence. Den danske lydindustri beskæftiger i dag flere tusinde medarbejdere og har nogle af verdens førende virksomheder, når det gælder produktion af højtalere, hi-fi-udstyr, måleinstrumenter, høreapparater, signalbehandling og digitale mediesystemer.

Også inden for digital lyd er Danmark med helt fremme. Den digitale udvikling inden for lydteknologi har i dag gjort det muligt at producere lyd af hidtil uset høj kvalitet – og til lavere omkostninger end nogensinde før.

Alligevel står vi i en situation, hvor den digitale lyd lyder dårligere end den analoge – og hvor kun de færreste forbrugere får glæde af den dynamiske digitale lyd, som det er muligt at producere.

Hvad skal der til for at gøre den digitale lyd – og oplevelsen af den – bedre? Hvad er god lyd? Og har Danmark ekspertisen til at løfte digital lyd til verdensklasseniveau?

Kom og lyt, når lyd- og musikbranchen, kunstnere og forskere i fællesskab giver lyd fra sig og giver et bud på, hvordan Danmark indtager førerpositionen inden for digital lyd:

Onsdag 23. april kl. 09.30 – 16.30 på AAU, København
A.C. Meyers Vænge 15 · DK-2450 Copenhagen SV

Digital lyd med vækstpotentiale

Fordelt på tre super-sessioner vil førende aktører, der på hver sin måde beskæftiger sig med lyd, give et indblik i deres arbejde med at få digital, højkvalitetslyd ud til forbrugerne – hvad er udfordringerne? Hvor ligger potentialet? Og hvordan kan brancherne samarbejde på tværs?

Hør, hvordan DR arbejder med lyd og lydkvalitet i deres udsendelser. Få et overblik over lydsituationen i Danmark. Mød WiMP Music, der tager pulsen på det internationale marked. Og få de første resultater af en omfattende undersøgelse af unges opfattelse af lyd.

På dagen vil der være rig mulighed for at netværke; nyd en sandwich og test dig selv ved en af demonstrationsstandene: Kan du høre forskel på kvaliteten af digital lyd?

Digital lyd ud af sit skjul

Giv lyd Danmark ønsker at bygge bro mellem forskning, innovation, kreativitet og forretning for at skabe vækst og nye standarder for digital lyd. Vær med til at få digital lyd ud af sit skjul og ud over stepperne.

Tilmelding

Konferencen er gratis, men kræver tilmelding på bke@gramex.dk inden den 11. april 2014 Først til mølle – antallet af pladser er begrænset. Der vil blive opkrævet et No show gebyr på kr. 500.

Program

Download PDF her